Kuntosalilaitteet

Kaikki myymämme kuntosalilaitteet ovat laadukkaita, kestäviä sekä ennen kaikkea turvallisia. Täten kaikki tarjoamamme kuntosalilaitteet soveltuvat erinomaisesti sekä salikäyttöön että kotikäyttöön. Meille tärkeintä on, että edustamamme kuntosalilaitteet ovat sellaisia, joilla todella pystyy harjoittelemaan kovaa ja kunnolla. Lisäksi erityisen tärkeää meille on, että biomekaniikka on mietitty huolella ja täten harjoittelu edustamillamme kuntosalilaitteilla on sekä mahdollisimman tehokasta että mahdollisimman vähän niveliä kuormittavaa.

Tämän vuoksi kaikki edustamamme kuntosalilaitteet tulevat maailman huippuvalmistajilta ja takaavat onnistuneen lopputuloksen. Valikoimaamme kuuluvat painopakkalaitteet, cardiolaitteet, levypainolaitteet, penkit ja vapaa painot, sekä ryhmäliikuntavälineet, johon kuuluvat kaikki kuntosalilla tarvittava pientavara. Tämän lisäksi voit hankkia myös lattiamateriaalit ja lokerikot meiltä.

Kuntosalilaitteet laadukkaaseen harjoitteluun 

Valitsemme myymämme kuntosalilaitteet sillä perusteella, että haluamme aina tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen harjoittelukokemuksen. Täten autamme sinua hankkimaan laadukkaimmat mahdolliset laitteet ja autamme myös kuntosalisuunnittelussa kokonaisvaltaisesti aina 3D-suunnitelmista markkinointiin.

Ota yhteyttä ja laitetaan salisi kuntosalilaitteet kerralla kuntoon!

Painopakkalaitteet

Kaikki myymämme painopakkalaitteet ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, joten niillä voi harjoitella kunnolla. Kaikki Cybexin kuntosalilaitteet on valmistettu Yhdysvalloissa ja täten myös painopakkalaitteet ovat erittäin kestäviä. Cybex tarjoaa tarpeitesi mukaan erilaisia sarjoja painopakkalaitteista, joiden ominaisuudet erottavat sarjat toisistaan ja niitä yhdistelemällä saat luotua salillesi laadukkaan, mutta kustannustehokkaan kokonaisuuden.

Voit valita tuotteiden värit lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi sopiviksi.

Cardiolaitteet

Haluamme tarjota maailman parhaat cardiolaitteet, sillä olemme syntyneet kestävyysurheilusta, jota harrastamme, elämme ja hengitämme. Täten meille on sydämen asia tarjota maailman parhaat cardiolaitteet, joihin kuuluvat muun muassa Wattbike ja Concept2. Tämän lisäksi Cybex tarjoaa laitekokonaisuuden, joka mahdollistaa kuntosalilla lämmittelyn lisäksi myös kunnon kestävyys-ja voimaharjoitelun cardiolaiteilla.

Tuotteiden värit voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi sopiviksi.

Levypainolaitteet

Cybexin uudistunut plate loaded -sarja tarjoaa laadukasta harjoittelua biomekaanisesti oikeilla liikeradoilla. Laitteiden kestävyys on huippuluokkaa, joka on todistettu käytännössä lukuisilla kovassa käytössä olevilla saleilla ympäri maailmaa.

Koko tuotesarjan ulkoasu on juuri päivitetty vastaamaan tämän päivän haasteita ja täten levypainolaitteemme ovat sulavalinjaisia sekä todella tyylikäs ratkaisu mille salille tahansa.

Tuotteiden värit voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi sopiviksi. 

Penkit ja vapaat painot

Hanki penkit ja vapaat painot Finnrowingilta. Tarjoamme laajan valikoiman penkkejä, räkkejä, levypainoja, kahvakuulia, käsipainoja ja pientavaraa salillesi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tarvitsemistasi välineistä. Kerromme mielellämme lisää eri vaihtoehdoista.

Tuotemerkkeinä mm: Cybex, Torgue, Tuffstuff ja Conceptline

Ryhmäliikuntavälineet

Tarjoamme laajan valikoiman välineitä ryhmäliikuntaan. Jumppamatot, painot, triggerpoint vain joitakin mainitaksemme. Kerro toiveesi niin tarjoamme juuri sinulle sopivat tuotteet tai käy katsomassa tarjotaa verkkokaupassamme.

 

Käytetyt kuntosalilaitteet

Käytetyt kuntosalilaitteet ovat 3-5 vuotta käytössä olleita Cybexin laadukkaita kuntosalilaitteita, jotka saavat meiltä takuun. Kaikki tuotteet ovat huollettuja ja ulkoisesti siistittyjä. Käytetyt kuntosalilaitteet saavat meiltä takuun. Käytettyjä kuntosalilaitteita on varastossa noin 500 kpl ja sisältö elää lähes viikottain, joten jos tarvitset jotain tiettyä tuotetta niin ota yhteyttä ja selvitämme laitteen saatavuuden.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus