Endurance Fanatics – Kestävyysurheilijan kuntosali

Endurance Fanatics konsepti ja tämä Imatran sali ovat syntyneet kestävyysurheilun tarpeisiin. Olemme huomanneet että yhdessä on mukavaa harjoitella ja siksi laitteita on riittävästi. Ryhmäharjoittelua ja harjoituskilpailuja on helppo järjestää ja käytettävät laitteet ovat niitä joilla huippu-urheilijat treenaavat muutenkin. Tavoitteena on että salista muodostuu kestävyysurheilun kotipesä, jossa treenataan yhdessä, vaihdetaan ajatuksia ja kehitytään. Talvesta voi olla meille etua jos käytämme sen hyväksemme!

Salilla on kymmenkunta laitetta jokaiseen lajiin, juoksumattoja vähemmän. Toivotamme salille tervetulleeksi sekä harrastajat, kilpaurheilijat että koululaiset. Kimppatreenejä voi vetää vaikka oman lajisi valmentaja!

Sali soveltuu seuraavien ryhmien käyttöön

Kestävyysurheilun täytyy kehittyä yhteiskunnan muun kehityksen mukana. Kesätävyysurheilussa on valtavasti hyödyntämätöntä potentiaalia, joka on otettava käyttöön jotta voimme menestyä tulevaisuudessa ja palvella kestävyyslajien harrastajia. Olemme miettineet mikä tekee kestävyysurheilusta motivoivaa ja miten voimme hyödyntää löytämiämme asioita harjoitusympäristössämme. Mitkä asiat motivoivat nuoria ihmisiä, huippu-urheilijoita ja harrastajia?

1. SOSIAALISUUS KÄYTTÖVOIMANA

– Yksilölajien urheilijat nauttivat ryhmäharjoittelusta siinä missä joukkueurheilijatkin. Sisätiloissa paikallaan pysyvillä laitteilla voimme tarjota ryhmäharjoittelua hyvin eritasioisille yksilöille motivoivalla tavalla. Riittävän suurissa kestävyysharjoitteluyksiköissä lajien välinen vuorovaikutus ja valmennuksen kehittyminen luovat loistavan pohjan henkilökohtaiselle kehittymiselle.

2. KYKYJENETSINTÄ

– Kun koululuokka käy salissa ja kokeilee lajeja, on luokalle helppo järjestää pieniä kilpailuja jotka kertovat yllättävän paljon nuorten lahjakkuudesta. Lahjakkuuksien löytäminen on helppoa, ja tapahtuu nopeasti ja hauskalla tavalla.

3. SUORITUSKYVYN SEURANTA, VÄLITÖN PALAUTE

– Laitteillamme testataan eri lajien huippu-urheilijoita ympäri maailman. Laitteet kertovat meile hyvin tarkasti yksilöiden suorituskyvyn kehittymisestä. Voimme testata urheilijoita hyvinkin sivistyneesti ja jokainen harjoitus on tarpeen vaatiessa kontrolliharjoitus.

4. NYKYAIKAINEN TIETOTEKNIIKKA

– Voimme hyödyntää nykyaikaisia tietokoneohjelmia jotka on tehty antamaan lisäarvoa ja lisäpalautetta urheilijoille. Urheilijat saavat palautetta paitsi fyysisen suorituskyvyn kehittymisestä, myös lajitekniikan kehityksestä, jokaisessa harjoituksessa, joka päivä.

5. KILPAILU JA TIETOTEKNIIKKA

– Voimme kilpailla ihan aidosti ja oikeasti lukemattomilla eri tavoilla. On mahdollista simuloida useita ratapyöräilylajeja yhteen kytketyillä Wattbikeilla ja Power Cycling ohelmistolla. Soutu- ja hiihtokilpailuja tai monilajikilpailuja on erittäin helppo järjestää ja näytöt ovat niin visuaalisia että kilpailut ovat myös todellisia yleisölajeja.  Urheilijoille kilpailut ja kilpailuhenkiset harjoitukset toimivat motivoivina ja äärimmäisen kovina harjoituksina.

6. TIETO LISÄÄ TARKKUUTTA

– Kilpailu huipulla on kovaa. Kun harjoittelet Endurance Fanatics konseptiin hyväksytyillä laitteilla, tiedät mikä on oma tasosi. Kehitys lisää motivaatiota. Harrastajien tilanne on sama, kehitys motivoi kehittymään edelleen!

7. RIITTÄVÄN SUURET YKSIKÖT MAHDOLLISTAVAT ASIANTUNTEVAN VALMENNUKSEN, HUIPULLE ASTI!

– Mikäli keskuksessa käy riittävästi asiakkaita on sillä ihan oikeasti mahdollisuus palkata valmentajia keskuksiin töihin valmentajiksi. Talvi on suomalaisen kesäkestävyysurheilun yllättävä mahdollisuus!

SALIN KÄYTTÖ:

Salia saa käyttää ainoastaan harjoitteluun. Saliin saa viedä ystäviään kokeilemaan salia, yhden kerran veloituksetta ja sen jälkeen hintaan 5€/ kerta / kaveri.  Muutoin ei saa päästää ketään, jolla ei tiedä olevan salin käyttöoikeutta. Lukot toimivat salin käyttäjien GSM-puhelimilla, joiden numerot on ohjelmoitu salin lukkojärjestelmään salisopimuksen hyväksynnän yhteydessä. Ulko- ja välioven lukon numero on 0405756617 (soitto avaa 20 sek. ajaksi) ja salin oven numero on 0405756627. (soitto avaa 5 sek ajaksi). Jäsenyys oikeuttaa käymään myös Vuoksen Soutajien sisäsoutuharjoituksissa.

HINNAT

Kuukausimaksu 25€

Salin kuukausijäsenet saavat itselleen salin lukkojen puhelinnumerot ja pääsevät sisään soittamalla lukkoihin ja jäsenyys laskutetaan tai suoraveloitetaan kuukausittain.

Kertakäynti 5€

Salilla ei ole henkilökuntaa, joten sisäänpääsy tapahtuu pääasiassa jonkun kaverin kanssa tai sitten yläkerran Finnrowingin toimiston kautta. Yhteistreenejä varten tunnin ohjaaja tai vastaava avaa ovet jolloin puhelinta ei tarvitse käyttää.

LASKUTUS:

Laskutamme salin käytöstä tämän sopimuksen mukaan kuukausittain 25 €, tai vuosittain 280 €, kunnes jäsen ilmoittaa katkaisevansa salin käytön. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mutta ilmoitamme hinnanmuutoksista aina etukäteen, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus purkaa sopimus.

SALIN SIISTINÄ PYSYMINEN:

Salin viihtyisyys on meidän kaikkien viihtyisyyttä. Anna laitteiden olla niillä paikoillaan, joilla ne ovat tai palauta ne paikoilleen harjoituksesi jälkeen. Mikäli huomaat puutteita laitteissa, puku – tai WC –tiloissa toivomme Teidän ottavan yhteyttä meihin, jotta voimme korjata asian. Pukukaappien avaimet tulee pitää mukanaan ainoastaan salissa oloajan, niitä EI SAAsäilyttää itsellään.

Emme vastaa mistään salissa tapahtuneesta onnettomuudesta, saadusta vammasta tai sairaudesta. Jokainen harjoittelee soutusalissa omalla vastuullaan.

LIITTYMINEN JÄSENEKSI:

Voit liittyä salijäseneksi maksamalla jäsenmaksun Finnrowing Oy:n verkkokaupassa.

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus