Tuotemerkit

Concept2

Concept2 on legenda lajissaan ja soutulaitteiden globaali markkinajohtaja. Tuotesarjassa myös uudistunut SkiErg. Laitteet ovat kestäviä, monitorit on luotettavia

Wattbike

Wattbike on todennäköisesti maailman paras kuntopyörä, sen ajotuntuma on loistava ja tehon mittaus tarkka. Wattbike on huippujen työkalu, ja harrastajat suhtautuvat siihen intohimoisesti.

Cybex

Cybex edustaa kuntosalilaitteiden ehdotonta huippua. Made in USA takaa laitteiden kestävyyden ja vertaansa vailla olevat tekniset ratkaisut, jotka mahdollistavat laadukkaan ja tehokkaan harjoittelun niin huippu-urheilijoille kuin seniorikäyttäjillekin. Cybex tekee jatkuvasti tutkimusta kuntoiluvälineiden biomekaniikan alalla, siksi laitteet ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää.

Concept-line kuntoiluvälineet

Meiltä hankit kaikki kuntoiluun tarvittavat välineet. Laadukaat levy-jakäsipainot, tangot, telineet ja muut pientavarat löydät myös verkkokaupastamme

Torque

Torque räkit ovat laadukkaita ja kustannustehokkaita. Lukuisista eri vaihtoehdoista on mahdollista rakentaa juuri sinun salillesi toimiva kokonaisuus. Räkit soveltuvat niin crossfit-boxeille kuin tavallisille kuntosaleille. Saatavilla myös tilaa säästäviä räkkejä, joita voi hyödyntää pienemmissäkin tiloissa.

Vapaastiseisovia – ja seinäkiinnitteisiäräkejä on aina  10 jalasta 24 jalkaan asti. Lukuisia lisävarusteita on myös mahdollista hankkia räkkeihin.

Torque-tuotteet

Nielsen-Kellerman

Nielsen-Kellerman on tehnyt uraauurtavaa työtä soudun sekä melonnan nopeusmittareiden ja soudun tahtimittarien kehittämisessä. Mittarit ovat pieniä, kevyitä ja toimivia kokonaisuuksia. Mittarin erilaisilla piuhoilla määritellään käyttötarkoitus eri veneissä (esim. kirkkoveneet ja olympialuokan veneet).

Filippi

Filipistä on tullut maailman johtava venevalmistaja jos mitataan veneiden käyttöä arvokilpailuissa. Tähän asemaan päästäkseen Filippi on satsannut laaduntarkkailuun ja jatkuvaan kehitystyöhön.

Boscosystem

Hermolihasjärjestelmän mekaaninen stimulointi. Lisätietoja Nemes BoscoSystemsistä: www.boscosystem.fi

Voit tilata BoscoSystem -laitteita myös verkkokaupastamme.

Regattasport

RegattaSportin soutuvaatteet ovat laadukkaita ja soutuun tehtyjä. Kevään ja syksyn kylmät soutuilmat vaativat pukeutumiselta paljon ja RegattaSport pyrkii vastaamaan niihin haasteisiin. Materiaali on lähes kaikissa asusteissa Coolmaxia, iholle miellyttävää ja pitää kylmän loitolla.

Udon’s oil

Udon luomukasviöljysekoitus on tarkkaan valittu luonnonmukainen, välttämättömien rasvahappojen öljy, jossa on miellyttävä, pähkinäinen, voin kaltainen maku. Se sisältää luomuöljyä pellavasta, auringonkukasta, seesaminsiemenistä, helokista, kookoksesta, riisin sekä kauran alkiosta ja kuoresta.

Squeezy

Lisä- ja väriaineettomat urheilu- ja tankkausjuomajauheet sekä energiageelit (myös kofeiinigeeli). Lisäksi myös energiapatukat. Kaikki mitä tarvitset ennen suoritusta ja sen aikana.

Martinoli

Martinoli on 1980 Italiassa perustettu yritys, joka valmistaa osia veneisiin ja niitä käytetään maailmanlaajuisesti kilpasoutuveneissä. Materiaalit ja tekniset ratkaisut ovat nykyaikaisia ja kilpailukykyisiä. Suomessa suuressa suosiossa ovat erityisesti laakeroidut veneen istuimet.

Juice Plus+

Juice Plus+® on kokonaan luonnolliseen ruokaan perustuva ravintolisä. Se teho perustuu siihen että luonnollinen ruoka sisältää luonnollisen sekoituksen ravintoaineita luonnollisessa muodossaan. On todettu että ne yhdessä ovat tärkeä osa terveellistä ravitsemusta.

Muut tuotteet

Eikö etsimääsi tuotetta löytynyt? Haluaisitko tarjouksen useammasta tuotteesta?  Etsitkö jotain uutuustuotetta? Haluaisitko kysyä neuvoa tuotteisiimme liittyen? Kokeile yhteydenottolomakettamme ja lähetä meille kysymyksesi.