PM5 – monitori

pm5Paljon toimintoja, Helppo käyttää

PM5:n suunnittelussa kaksi asiaa on ollut ylitse muiden, uudet ominaisuudet ja helppokäyttöisyys. Monitori käynnistyy nopeasti ja alkaa tuo datan näytölle saman tien. Aloittaaksesi Sinun ei tarvitse painaa yhtään nappia, voit vain alkaa soutaa.

Mikäli kaipaat seurantaa, voit sukeltaa syvemmälle monitorin ominaisuuksiin. Helppokäyttöinen valikkopohjainen käyttöympäristö tekee mahdolliseksi nopean siirtymisen suosikkiharjoitteisiin, niiden tallennukseen, tai historian selaamiseen muistista, ja paljon muuhun. Nähdäksesi mitä kaikkea on tarjolla tutustu monitorin ”apua” osioon. (Päävalikko -> Lisää vaihtoehtoja -> Lisätiedot)

Data ja näyttövaihtoehdot

PM5 näyttää matkan, vauhdin, kalorit ja Watit jokaisesta tekemästäsi harjoitteesta. Voit valita harjoituksenaikaisen näytön niin että näet datan, voimakäyrän, pylväsdiagrammin, tai voit käyttää Paceboat toimintoa

PM5:n taustavalo parantaa näkyvyyttä, valo syttyy automaattisesti ja pysyy päällä harjoituksesi ajan.

Langaton sykkeenmittaus

PM5 tukee ANT+ ja Bluetooth Smart langatonta sykkeenmittausta. Käyttääksesi tätä toimintoa tarvitset yhteensopivan lähetinvyön rintasi ympärille. Huomaathan että PM5 tukee Bluetooth Smart protokollaa, ei Bluetoothia, joka perustuu eri teknologiaan

USB Toiminnot

PM5 tarjoaa kaksi tapaa tallentaa harjoitustiedot muistiin. Monitorissa on oma muisti ja toisena vaihtoehtona on USB – muistitikku. USB tikun avulla et ole sidottu yhteen soutulaitteeseen vaan tietosi kulkevat mukanasi ja voit käyttää mitä tahansa C2 laitetta joka on varustettu PM5 monitorilla. Datan tarkastelun ja tallentamisen tietokoneelle tekee mahdolliseksi ilmainen Concept2 Utility ohjelmisto joka toimii sekä PC että MAC ympäristöissä.

Yhteensopiva ainoastaan FAT ja FAT32 USB formaattien kanssa.

Virrantuotto

PM5 käyttää kahta D-paristoa. Harjoituksen aikana monitori käyttää virtaa joka tallentuu vauhtipyörän pyörintää hyödyntäen. Tämä pidentää pariston elinkaarta huomattavasti.

Pelit

Mikäli tarvitset vaihtelua ja motivaatiota treeneihisi, niin tutusty PM5 peleihin. Niiden avulla oppii myös paljon! Pelit sopivat hienosti sekä aikuisille että lapsille. Valitse kalapelistä, tikasta, maaliharjoittelusta ja ampumahiihdosta.

Kilpailu

Monitorin tarkkuus tekee mahdolliseksi laitteilla kilpailemisen. PM5:n kanssa voit kilpailla itseäsi tai ystäviäsi vastaan, niin että he ovat samassa huoneessa tai toisella puolen maailmaa! Kilpailuja varten PM5 monitorit tulee yhdistää toisiinsa kaapeleilla.