Painopakkalaitteet

Kaikki kuntosalilaitteemme ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, joilla voi harjoitella kunnolla. Cybex tarjoaa tarpeittesi mukaan erilaisia sarjoja painopakkalaitteita. Kaikki ovat made in USA ja kestävyydeltään samaa tasoa. Ominaisuudet erottavat sarjat toisistaan ja niitä yhdistelemällä saat luotua salillesi kustannustehokkaan kokonaisuuden.

Tuotteiden värit voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi soviksi. MY DESING STUDIOLLA katsot helposti itsellesi sopivat kokonaisuudet. Voit customoida laitteet pehmusteiden ja runkon värin osalta hyvin vapaasti, joka antaa mahdollisuuden aivan uudenlaisen visuaalisen ilmeen aikaansaamiseksi salillesi.

Cybex-painopakkalaitteissa on biomekaniikka maailman johtavaa tasoa. Yhtään kompromissia ei ole tehty liikeradan puhtauden kohdalla. 1940-luvulta alkanut kehitystyö kuntoustuslaitteista tämän päivän moderneimpiin kuntosalilaitteisiin on tuonut markkinoille tuotteen jota käyttävät sopimustoimittajana mm. NHL-seurat ja Yhdysvaltain armeija. Näille toimijoille kelpaa vain paras ja kestävin tuote, siksi heidän valintansa on ollut Cybex.

Katso laaja Cybex painopakkalaitteiden valikoima täältä.

Voit tilata kauttamme kaikki Cybexin painopakkalaitteet.

Ota yhtettä ja kerromme lisää Cybex painopakkalaittesta!

Concept Finnrowing_Kuntosalilaitteet_Painopakkalaitteet

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus