Cybex cardiolaitteet

Olemme syntyneet kestävyysurheilusta ja sydämen asia meille on maailman parhaat cardiolaitteet. Wattbike ja Concept2 ovat käsitteitä, joihin voit tutustua sivullamme. Cybexin cardiolaitteet tarjoavat lisäksi cardiolaitekokonaisuuden, joka mahdollistaa kuntosalilla lämmittelyn lisäksi myös kunnon kestävyys-ja voimaharjoittelun cardiolaiteilla.

Tuotteiden värit voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista juuri sinun salillesi soviksi. MY DESING STUDIOLLA katsot helposti itsellesi sopivat kokonaisuudet.

Cybex cardiolaitteet ovat myös käytössä saleilla, joissa kävijämäärät ovat tuhansia viikossa ja laitteilta vaaditaan paljon. Olemme myös kehittäneet Cybex-care järjestelmän, jonka avulla kuntosalin henkilökunta pystyy seuraamaan laitteiden käyttöä ja toimintaa.

Meille tärkeää on, että cardiolaitteet, joita edustamme mahdollistavat kunnon harjoittelun ja täten haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden saada parasta. Cybexin laitteita käyttävät kaikki NHL joukkueet yhteystyösopimuksemme tukemina. Myös USA armeijalla on kaikissa tukikohdissa Cybex Arc trainerit , jotka mahdollistavat todella kovankin harjoittelun jopa täysi taisteluvarustus päällä. Nämä tahot vaativat laitteiltaan todella paljon ja Cybex pystyy vastaamaan tähän tarpeeseen.

Lue lisää Cybex cardiolaitteista täältä.

Concept Finnrowing_Kuntosalilaitteet_Cardiolaitteet

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus