Juice Plus+

Juice Plus+® on kokonaan luonnolliseen ruokaan perustuva ravintolisä. Se teho perustuu siihen että luonnollinen ruoka sisältää luonnollisen sekoituksen ravintoaineita luonnollisessa muodossaan. On todettu että ne yhdessä ovat tärkeä osa terveellistä ravitsemusta.

Lisätiedot ja tilaukset www.juiceplusrowing.com

VEIKKO SINISALO, SOUTUVALMENTAJA, YRITTÄJÄ

Juice Plus+ on usein käyttämätön voimavara valmennuksessa

Olen perheeni kanssa käyttänyt Juice Plus kapseleita päivittäin vuodesta 2006 lähtien. Kapselit ovat minulle ensimmäinen asia jotka pakkaan reissuun lähtiessäni. Pitkillä lennoilla ne ovat aina mukanani käsimatkatavaroissa, jotta voin ottaa niitä myös matkan aikana.

Ei ole sattumaa että lapsemme ovat terveitä ja voivat hyvin, ja että olen itse terve ja voin hyvin. Juice Plussalla on hyvinvoinnissamme oikeasti suuri rooli. Kaikki maailman terveysjärjestöt, tutkimukset ja asiantuntijat osoittavat samaan suuntaan. Kaikki tahot korostavat sitä että meidän tulisi syödä päivittäin enemmän vihanneksia ja hedelmiä, jopa niin paljon enemmän että se muodostuu hankalaksi toteuttaa. Kaupoista ei aina löydy laadukkaita hedelmiä ja vihanneksia ja meidän tulisi syödä niitä oikeasti paljon! Juice Plus vastaa huutoon; kapselit kulkevat mukana ja niiden avulla on helppo ottaa ensimmäinen askel kohti parempaa terveyttä. Juice Plussan avulla voimme päästä askelen lähemmäksi sitä johon meidän kannattaa tähdätä. Kapseleiden syönti ei kuitenkaan vapauta meitä muista ravitsemuksellisista "velvoitteista". Meidän tulisi, voidaksemme hyvin, nauttia useasti päivittäin tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja marjoja. Juice Plus kapseleiden lisäksi käytämme Juice Plus Completea aamupuuron ja usein myös iltamyslin kanssa, D-vitamiinia (Bioteekin teho D) ja Udon omega 3,6, ja 9 Öljyä. Kovina, stressaavina aikoina ryyditän ravitsemusta viherjauheella tai kaikkein mieluiten vehnänorasmehulla.

Urheilussa tavoite usein liian lähellä

Urheilusuoritukseen valmistauduttaessa pyrimme maksimoimaan suorituskykyämme. Usein tämä tapahtuu viimeisen päivän tai viikon ravitsemusta viilaamalla. Minulla oli tilaisuus kuunnella luennolla Dave O`Briania joka on juossut kaikki 4 maailman vaativinta 250km aavikkojuoksua saman vuoden aikana. Hänen mottonsa on että meidän tulee keskittyä ylläpitämään terveyttä. Harjoitellessaan ja kilpaillessaan hänen ravitsemuksellinen tavoitteensa on palautumisessa, joka vaatii tuoreravinnosta saatavia antioksidantteja torjumaan vapaiden radikaalien vaikutuksia, aavikollakin. Urheilussa tulisi ravitsemuksen avulla keskittyä pysymään terveenä ja palautumaan jotta voi kehittyä! Noudatimme tätä filosofiaa Dave O´Brianista tietämättä jo Pekingin olympiaprojektissa ja myös Tshekkien maajoukkueen kanssa. Huomio kannattaa kiinnittää terveyden kehittämiseen pitkällä aikavälillä. Solujen uusiutuminen vaatii aikaa, meidän tulee antaa elimistöllemme sekä aikaa että oikeat rakennusaineet uusiutumista varten.

"Hyvä terveys on nautinto sekä urheilussa että elämässä!"

Veikko Sinisalo

JUICE PLUS+ LUONNONTUOTTEEN KÄYTTÖOHJEET

Ensimmäisellä viikolla

  • 1 punainen kapseli (hedelmät + marjat) aamulla
  • 1 vihreä kapseli (vihannekset) iltapäivällä / illalla

Toisesta viikosta eteenpäin

  • 2 punaista kapselia (hedelmät, marjat) aamulla
  • 2 vihreää kapselia (vihannekset) iltapäivällä / illalla

Kapselit nautitaan aina tyhjään vatsaan ennen ateriaa runsaan veden kera (iso lasillinen vettä).

Punaisia ja vihreitä kapseleita ei tule nauttia samanaikaisesti!

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus